Renting

U kan bij Adventure terecht voor de huur van licht en/of geluid voor fuif, festival, podium, tuinfeest, voor een klein intiem (thema)feest zoals uw trouw, verjaardag, kerstmis of gewoon een feestje met vrienden onder elkaar.

Dankzij de speciaal samengestelde sets die u vindt onder de categorie DISCOBAR SET is de keuze eenvoudig en overzichtelijk. Zelf afhalen is mogelijk, echter kunnen wij ook zelf zorgen voor transport, plaatsing en bediening. Graag maken wij u hiervoor een vrijblijvende offerte.

Bent u zelf DJ of zoekt u iets specifiek, neem dan een kijkje naar het overzicht van ons ruim verhuurassortiment. Voor discobars en aanverwante licht- en truss-sets kan u de verhuurprijzen per dag terugvinden in deze categorie. Al onze vermelde prijzen zijn exclusief BTW en geldig bij afhaling. Bij huur van meerdere aaneensluitende dagen bieden wij een speciaal tarief.

Voor verhuur van grotere installaties en P.A. sets zetten wij bewust geen vaste prijzen op de website. Aarzel niet om ons hiervoor vrijblijvend via het contactformulier op onze website te contacteren. Wij bezorgen u dan een prijsaanbod op maat aangepast aan uw noden. Zo bent u zeker van de beste prijs specifiek voor uw evenement.

Discobar Adventure Carhal24 "For promotional use only"!

Carnavalmix 2024 "For promotional use only"!

https://soundcloud.com/frederik-loris/carhal24-discobar-adventure?si=87f...

Enjoy "the Sound of Adventure"

Maak er een mooie en veilige CarHal24 van!!!

Nieuw in onze verhuur: PIONEER DJM-900NXS2 + 2 CDJ-2000NXS2

De clubstandaard: een DJM-900NXS2 DJ mixer, ingeklemd door twee CDJ-2000NXS2 mediaspelers.

Dankzij onze handige individuele flightcase per toestel gemakkelijk transporteerbaar, ook in de kleinere wagens.

Nieuw in onze verhuur: Geyser P7 Pyrotechnische (LED-)effecten

Graag eens iets nieuw in uw lichtshow dan is onze rookmachine met pyrotechnische (LED-)effecten een aanrader.  Deze Geyser rookmachine heeft twee LED-zones en kunnen worden ingezet om rookpluimen te genereren die twee kleuren bevatten. Geen ingewikkelde besturingen nodig. Deze Geysers P7 werken automatisch, met een eenvoudige afstandsbesturing of DMX mode. Dankzij onze handige flightcases gemakkelijk transporteerbaar, ook in de kleinere wagens.

https://www.youtube.com/watch?v=L069ZaCAxnY